Hírek

2019. 01. 31.
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy vállalatunk az elsők között vesz részt a Külgazdasági és Külügyminisztérium által kezdeményezett Kiemelt Exportőr Partnerségi Programban (KEPP).
2018. 10. 16.
Örömünkre szolgált, hogy a tegnapi napon a Magyar Termék Kft. és partneri látogatást tettek a kecskeméti gyárunkban. A túra folyamán megtekinthették a teljes gyárat, és bepillantást nyerhettek az acélelemek gyártásába és festésébe is.
2018. 10. 10.
A KÉSZ Csoport és Kecskemét önkormányzata 11 év elteltével ismét közösen újította fel a Széchenyi sétányon lévő játszóteret. A gyerekek ma vehették birtokba a jól szervezett, mintegy két hónapos előkészítési és másfél hónapos kivitelezési munkafolyamat eredményét.
2018. 07. 16.
A NIS olajfinomítón a kokszvágó torony acélszerkezetének és technológiai szerkezetének gyártmánytervezése, gyártása és szerelése a feladatunk Szerbiában.
2018. 03. 21.
Én vagyok a tudás (I am the Knowledge) címmel új, angol és magyar nyelvű image filmmel indította az üzleti évet a KÉSZ Group. A Brand Movie kreatív és stratégiai koncepcióját a Hinora Group Communications alkotta, a filmet pedig a már több kisjátékfilmet jegyző Hartung Attila rendezte.
2018. 03. 13.
Interjú Szalados Lászlóval, a KÉSZ Csoport műszaki vezérigazgató-helyettesével
2018. 03. 13.
Hiánypótló céllal rendezték meg Kecskeméten az első IDEA Konferenciát, melyen a Puskás Stadion beruházásáról és a hazai építőipar jövője szempontjából meghatározó BIM-ről egyaránt komoly szakmai elemzések hangzottak el.
2017. 04. 19.
Büszkén és örömmel jelentjük be, hogy a KÉSZ Ipari Gyártó Kft. által kivitelezett Duna Aréna acélszerkezete kapta meg a Magyar Acélszerkezeti Szövetség által meghirdetett Acélszerkezeti Nívódíjat.
2016. 09. 14.
Munkatársaink a kecskeméti KÉSZ Ipari Gyártó Kft. acélszerkezet gyárából.
2016. 05. 24.
Új hegesztőcsarnokot adtunk át a mai napon Szegeden, a Nagyfa-Alföld Kft. telephelyén. Az üzemben fogvatartottakat foglalkoztatnak majd, akiknek lehetőségük nyílik büntetésük letöltése során hegesztőként dolgozni, illetve a beruházó KÉSZ Ipari Gyártó Kft. finanszírozásában kitanulni a hegesztő szakmát. Mindez nagyban hozzájárul a társadalomba történő reintegrálásukhoz a szabadulásuk után.

Oldalak